Naši radovi

 

 

POSLOVNI PROSTORI

Ugostiteljski objekti, kao prostori koji reprezentiraju Vaše poslovanje, osim funkcionalnosti, moraju prenijeti i određenu atmosferu kako bi se klijenti u njima osjećali ugodno. Možda želite ostaviti dojam elegancije ili postići opušteni osjećaj konobe, naš dizajn i izrada moraju u potpunosti zadovoljiti postavljeni kriterij.

Ponosni smo na dugogodišnje suradnje koje smo ostvarili s našim partnerima, svaki njihov ponovni angažman, potvrđuje nam našu kvalitetu. Pridružite se i Vi našim zadovoljnim klijentima!

KUHINJE

Moderni trendovi ukazuju da je u današnje vrijeme kuhinja sve češće integrirana u dnevni boravak. Time postaje ključno mjesto susreta i samim time, njena prvotna funkcija ( priprema obroka) je proširena.

Ona i dalje treba zadržati svoju funkcionalnost; kuhinjski elementi izrađeni prema prostoru uvelike olakšavaju i štede vrijeme provedeno u pripremanju jela. No, kuhinja treba biti dizajnirana tako da može zadovoljiti i proširenu ulogu koju ima- mjesto okupljanja i druženja. Uvažavajući ograničenost prostora, dajemo Vam rješenja u smjeru stvaranja takvih točaka ( fiksni ili pomični šank), rasklopni stolovi i sl.

NAMJEŠTAJ PO MJERI

Namještaj po mjeri je točka susreta funkcionalnog i lijepog. Najbolja estetika prostora se postiže uporabom istih materijala ( nesklad je često posljedica korištenja raznih boja i vrsta drvenih materijala). Također, namještaj po mjeri daje osjećaj cjeline i osigurava najbolju iskorištenost  pošto se dizajn prilagođava osobitostima pojedinog prostora.

Naši stručni savjeti osiguravaju Vam da i mali stanovi dobiju potrebnu zapremninu ( ormari, elementi za pohranu), a da pritom ne zaguše prostor već ostave dojam prozračnosti i prohodnosti.

VRATA